Purificator de aer – de care?

Folosește cineva purificator de aer acasă? Întreb pentru că mi-am dat seama că avem nevoie de așa ceva deoarece avem alergii la polen, alergie la praf, etc. iar partea urâtă a alergiilor este că ele nu trec ci doar se agravează o dată cu trecerea anilor.
purificatoare de aer peste tot
Bine… dilema este ce produs/brand de purificator de aer să aleg și am zis să vă întreb poate folosiți deja și mă puteți sfătui.
Am cercetat puțin piața și am opțiunile următoare: 
1. Dyson TP04 – un plus ar fi că pe timpul verii poate și să răcească, deci ar reduce utilizarea aerului condiționat – dezavantajele ar fi că nu se găsește la noi și nici nu merge conectat pe Google Home.
2. Xiaomi Mi Air Purifier modelul Pro sau modelul 2H – merge conectat pe Google Home – un plus ar fi că mai am aspirator inteligent de la ei.
3. Philips AC4236/10 – nu se găsește la noi – mai sunt câteva modele bunicele – nu se conectează pe Google Home, dar au rețea de senzori prin toată lumea. 

Aceste modele le-am ales vând în vedere faptul că:
– trebuie să aibă filtru HEPA și filtru de carbon activ
– suprafața în metri pătrați pe care va fi folosit (am încăperi cu dimensiuni variabile – living de 50 metri pătrați etc.
– trebuie să îmi arate niște indici (cei de bază măcar) pe aplicația purificatorului
– ar fi ideal să fie și cât de cât încadrabil în design-ul casei (ca să nu am probleme cu jumătatea mea mai bună)
– ar fi extraordinar să se conecteze pe Google Home

Așadar, vă rog să îmi dați păreri dacă folosiți purificatoare, eventual ce model, dacă funcționează sau nu cu Google Home, etc. Nu mă interesează păreri contra purificator de aer sau alte aspecte “conspiraționiste” pentru că oricum voi cumpăra cel puțin un purificator de aer, dacă nu cumva mai multe.
Mulțumiri anticipate!

Alex.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.