Emoții și amintiri.

De ceva timp m-am apucat să caut vacanțe, dintr-o mulțime de motive: pentru că iubesc acele amintiri din vacanțe, pentru că mi-e dor de vară, pentru că am un dor nebun de ducă, pentru că nu mai știu ce să îi fac cadou jumătății mele mai bune, pentru că… vreau amintiri care să dăinuie mai mult decât mireasma unui parfum și experiențe care să îmi umple sufletul de emoții. Și asta vă sfătuiesc și pe voi să faceți.
Înlocuiți cadourile oamenilor dragi cu experiențe: o ieșire la un restaurant, o vacanță și nu numai.
Renunțați la lucrurile efemere: un parfum, o geantă sau știu eu ce alte gadget-uri șmechere și care au rol de jucării – mult prea dorite inițial, iar după 2-3 zile își pierd farmecul. Optați pentru experiențe și mai ales pentru experiențe alături de persoana iubită. Vă garantez că în final veți aprecia înzecit emoțiile acelor momente și amintirea acelor clipe.
Așadar, dacă încă nu v-ați hotărât în privința cadoului de Valentines Day, Dragobete, Mărțișor, 8 Martie, orice altă sărbătoare sau știu eu, pur și simplu aveți chef de evadare cu persoana iubită vă recomand să consultați cu încredere oferta de vacanțe de aici. sau de mai jos.
Am găsit câteva city-break-uri (adică vacante de weekend) foarte căutate și dorite la prețuri foarte bune, poate chiar cele mai bune de pe piață (de regulă, eu fac planul de vacanță și până acum nu am găsit prețuri atât de bune).
city-break-1

city-break-2

city-break-3

Așadar, voi ce alegeți? Jucării sau emoții și amintiri?
Să nu uităm: important este să colecționăm amintiri, nu lucruri.
Alex.

1 Comment

  1. Pingback: Oferte de vacanta - Black Friday Turism - Jurnal, pentru Ea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.