Magia din Ajunul Crăciunului.

[Pentru o citire mai relaxantă a textului apăsaţi play la melodie şi apoi citiţi mai departe.]

E Ajunul Crăciunului şi zâmbesc vesel.
Privesc în jurul meu şi îmi dau seama că există magie în întreaga lume! E o perioadă magică în care oamenii sunt mai calzi şi mai buni, se îmbrăţişează şi se iartă, îşi pun dorinţe şi împlinesc vise, dăruiesc şi primesc cadouri, dau telefoane şi mai ales, scriu scrisori. Moşului şi nu numai.
Ajunul Crăciunului este una dintre acele perioade din an în care mă mulţumesc cu puţin…magia din ajunul craciunului - jurnal, pentru ea.
Să mă ţii în braţe și să te ţin în braţe, iar astfel să uităm împreună de frig. Să avem colinde dragi puse pe repeat şi să ne izolăm de întreaga lume. Să împodobim bradul cu foarte multă dragoste, nu doar cu beteală banală şi globuleţe mici. Să te privesc cum te bucuri de tot şi să te sărut dulce pe frunte. Să zâmbesc atunci când nu poţi alege între fresh de portocale şi ciocolată caldă, şi totuşi să ţi le prepar pe ambele. Să te răsfăţ cu ciocolată albă şi iubire; când deodată, când pe rând. Să îţi încălzesc sufletul, de drag, cu dragoste.
Mi-ar plăcea ca întreaga lume să îşi dea seama constant şi la momentul potrivit de toate aceste lucruri mărunte care, din păcate, smulg zâmbete abia de sărbători sau doar atunci când sunt înşiruite într-o ordine menită să atragă atenţia.
Există magie în îmbrăţişări, în gânduri, în dorinţe, în fapte, în vise, în colinde, în scrisori, în zâmbete, în iubire… în orice gest şi orice sentiment. Există magie în fiecare şi în întreaga lume!
Şi toată magia şi perioada magică începe în Ajunul Crăciunului aşa: Crăciun fericit!

Alex.
(postare publicată iniţial pe Facebook aici.)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.